maanantai 23. heinäkuuta 2012

Arvonta

Paitsi ensimmäisenä suuret pahoittelut hiljaiselosta, uutta kuvaa tulee kunhan kamera suostuu sylkemään koneelle sisuksensa.

Mutta siis nopeasti pääasiaan, eli maaginen ja mystillinen 1000 kävijän raja on lähes saavutettu, jonka kunniaksi allekirjoittanut laittaa pystyyn arvonnan jonka säännöt ovat seuraavat:

1. Kaikki 1,5 lukijaani ovat enemmän kuin tervetulleita osallistumaan (ja tietty kaikki muutkin kiinnostuneet ;)).

2. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 5.8. (apua, oikeastiko on kohta jo elokuu?!!) sitten joskus illalla, sanotaanko että klo 20 jälkeen, osallistumisaikaa ko. päivämäärään klo 20 saakka.

3. Palkinto tulee olemaan arvonnan voittajan valitsema, ja arvontaan osallistutaan jättämällä oma valintansa. Simppeliä? Toivottavasti :)

4. Palkintovaihtoehdot ovat 
a. Cold as Ice (olenkohan pöllinyt nimen joltain..)
b. Grassy Green
c. Hot Fire Fury
eli kaula- tai rannekoru, teemana jokin ylläolevista.

5. Jätä viesti ilmoittamalla a., b. tai c., sekä ranne- vai kaulakoru, joko tähän postaukseen tai osoitteeseen taivaantakana@gmail.com, ja jos ilmoittaudut anonyyminä, muista seurata arvonnan jälkeen huhuilua jotta saadaan palkintoa perillekin ;)



Ja sitten minä jään kauhuissani odottamaan osallistuuko joku, eli pitääkö minun oikeasti tehdäkin pitkästä aikaa jotain :D Kiitos tähän saakka kaikki ihanaiset kolme ihmistä jotka ovat ahkerasti sivuille klikkailleet :D

6 kommenttia:

  1. Kokeillaan oonko mä anonyymi vai näkyykö tossa jotain järkevää? Mutta b ja kaulakoru :)

    VastaaPoista
  2. Kokeillaan oonko mä anonyymi vai näkyykö tossa jotain järkevää? Mutta b ja kaulakoru :)

    VastaaPoista
  3. onnittelt tonnin rikkoutumisesta! Kyllä sinulla enemmänkin lukijoita on, kuin tuo 1,5. ;)
    Vastaukseni arvontaan on C kaulakoru.

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihanaiset mattimyöhäiset kiinnostuksesta, tällä kertaa onni ei suosinut osallistujaa koska arvonta oli tosiaan 5.8. :) Uusia kyllä varmasti järjestetään kunhan tympeä allekirjoittanut vain aktivoituu tällä rintamalla.. ;)

    VastaaPoista